Skip to content Skip to footer

ProjectFifty Together – Az önzetlenség menő

Egyre szomorúbb híreket kapunk a közvetlen környezetünkből, közeli és távoli ismerőseinktől, hogy egyik napról a másikra milyen mélyen érinti őket a koronavírus járvány gazdasági hatása. Szinte egy pillanat alatt állt meg és fordult visszájára a különböző vállalkozásokban rengeteg folyamat. Mélyen átérezzük ezt a helyzetet, hiszen mi is vállalkozunk, ezért arra gondoltunk, hogy megpróbálunk a magunk eszközeivel, a pici kis közösségünk – reményeink szerint annál nagyobb – erejével segíteni.

Csodálatos, hogy mennyi segítőkész, önzetlen ember van közöttünk, akik folyamatosan ajánlják fel segítségüket ismerőseiknek és ismeretleneknek is. Ma például könnyet csalt a szemembe egy kedves barátom üzenete, aki tudja, hogy egy idősebb rokonom közel lakik hozzá és felajánlotta, hogy bármikor segít, bevásárol, csak szóljunk. Vagy az a poszt, amiben kényszerpihenőn lévő ismerősöm kiírta, hogy hétközben néhány gyerekkel szívesen tanul a saját lakásában, amíg a szülők dolgoznak. És sorolhatnánk a számtalan történetet, de biztos mindenki olvassa, sőt talán felajánlóként is jelentkezett már.

Mi is nagyon szeretnénk segíteni, ezért elindítottunk egy zárt csoportot, a ProjectFifty Together Facebook csoportot, ahova várunk mindenkit, akinek az elmúlt néhány hétben a munkájával, vállalkozásával kapcsolatban bizonytalanság lépett fel. Elvesztett megbízásokat, projektet, lemondtak rendezvényt, felbontottak szerződést, elküldték a munkhelyéről és pillanatnyilag teljesen reménytelennek érzi a helyzetét. Ez még így nem lesz igazi segítség, ha egy csoportba tömörülünk mind, akiknek most nehéz.
Arra gondoltunk, biztos vannak köztünk olyanok is, akik céges, vállalkozói vagy egyéni szinten felajánlanák segítségüket, szolgáltatásaikat másoknak. Még az is lehet, hogy épp a kialakult helyzet miatt nekik pont új partnerekre lenne szükségük, mert biztosak vagyunk benne, hogy ilyen is van.

Az első két felajánlást mi tesszük, bízva abban, hogy van, akiknek talán pont a mi tudásunk adhat segítséget, reményt, lendületet vagy energiát ahhoz, hogy felülkerekedjen a válság okozta nehézségeken.

Alexa a kommunikációs és projekt menedzsment tudását hozza be, Viki pedig online business coaching ülésekkel szeretne segíteni, természetesen mindketten pro bono alapon.

A részletekért, kérünk Benneteket, hogy gyertek, csatlakozzatok a csoporthoz! Keressük meg a közös pontokat, új lehetőségeket, adjunk reményt egymásnak ebben a nehéz időszakban. Az is sokat segít, ha egy támogató és zárt közegben tudunk a problémákról, minket érintő témákról ötletelni, beszélgetni.

Az önzetlenség menő.

Kérjük, osszátok meg, hogy minél több embernek segíthessünk együtt!

———-

Kövess minket Facebookon és Instagramon!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj legfrisebb tartalmainkról!HozzászólásokHozzászólások bezárása

Szólj hozzá

project_fifty

Tudsz élni!

Iratkozz fel hírlevelünkre!