Skip to content Skip to footer
projectfifty
Tudsz élni!

A ProjectFifty egy online platform, 40 feletti nők közössége.
Olyan témákkal foglalkozunk, melyek velünk együtt korosztályunkban szinte mindannyiunkat foglalkoztatnak, így beszélünk családról, párkapcsolatról, egyedüllétről, gyerekekről, gyermektelenségről, lélekről, válásról, szerelemről, karrierváltásról, önfejlesztésről, kiégésről, külföldre költözésről, slow life-ról, minimalizmusról, utazásról, egészséges életmódról, főzésről és még sokminden másról is.
Olvass minket, csatlakozz közösségünkhöz, ha van kedved, dobj be témákat.
Ha szívesen jelentkeznél saját történeteddel interjúalanynak vagy ismeretségi körödben van valaki, aki szerinted motiváló személyiség, írj nekünk és jelentkezni fogunk!

Vigh Alexandra

A ProjectFifty megálmodója

“Mi lenne, ha létrejönne egy online felület, ahol a mi életkorunkban aktuális témákkal foglalkozunk őszintén?” Ez  a gondolat indította el pár évvel ezelőtt ennek az oldalnak a létrejöttét.
Remélem sokan kapnak inspirációt, útmutatást, bíztatást és kapcsolódnak a közösségünkhöz nem csak az oldalon, hanem élőben is.
Jó, hogy itt vagy!

Zai Viktória

A ProjectFifty társalapítója

Érzékeny vagyok a korosztályunk problémáira, sokmindent látok magam körül. Úgy érzem, hogy egy űrt töltünk be a ProjectFifty-vel. Szeretnék a tapasztalatommal, a megéléseimmel segíteni és inspirálni másokat. Először is arra, hogy mindig minden helyzetben van megoldás. És a megoldás mindig bennünk van, csak el kell jutni odáig, hogy megtaláljuk.

project_fifty

Tudsz élni!

Iratkozz fel hírlevelünkre!